Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 

ΦΑΛΑΤΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ
Ψυκτικός | Service - Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Ηράκλειο Κρήτη
Η επιχείρησή μας “Φαλατάκης Μάκης” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Ο έμπειρο ψυκτικός Φαλατάκης Μάκης και η ομάδα του είναι πάντα κοντά σας για να αναλάβουν την άμεση επισκευή των οικιακών αλλά και των επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών με συνέπεια και αξιοπιστία. 
 
Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος πραγματοποιώντας επισκευή - service κουζίνας, ψυγείου - καταψύκτη, πλυντηρίου πιάτων, πλυντηρίου ρούχων, καθώς και την επισκευή κλιματιστικών και αντιβακτηριδιακό καθαρισμό. 
 
 
 


ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

ερχόμαστε στο χώρο σας για να δούμε και να επισκευάσουμε την ηλεκτρική συσκευής σας. Σε περίπτωση που η ζημιά είναι μεγάλη, η συσκευή μεταφέρετε δωρεάν στο κατάστημά μας και αφού πραγματοποιήσουμε την επισκευή σας την φέρνουμε στο χώρο σας.
 
Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας καθιστούν ως τη καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος αντιμετωπίζετε με τις ηλεκτρικές συσκευές σας κάθε μάρκας.
 
Η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φροντίδα και σιγουριά που σας παρέχει ο έμπειρος ψυκτικός μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που περιγράφουν επακριβώς την επιχείρησή μας.
 
 
 
 
Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις ηλεκτρικές σας συσκευές επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης και βρισκόμαστε
κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.