Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ψυκτικός Ηράκλειο Κρήτης - Φαλατάκης Μάκης - Service - Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Ηράκλειο Κρήτη
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Κατά την επισκευή και συντήρηση του κλιματιστικού σας πραγματοποιείται απολύμανση και μικροβιοκτονία για την καταπολέμηση από ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγειά. Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά πιστοποιημένα από τον Ε.O.Φ.
 

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο ψυκτικός και η ομάδα του διαθέτουν μακροχρόνια πορεία στον χώρο και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις ηλεκτρικές συσκευές σας.
 

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
κουζίνες, ψυγεία - καταψύκτες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων και κλιματιστικών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Με ένα τηλεφώνημα στο 6974406246, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να δούμε και να επισκευάσουμε την ηλεκτρική συσκευής σας.
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης και βρισκόμαστε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 
 
 
 
 
 
 
ΦΑΛΑΤΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ
Ψυκτικός Ηράκλειο Κρήτης | Service - Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Ηράκλειο Κρήτη
 
Η επιχείρησή μας “Φαλατάκης Μάκης” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Ο έμπειρο ψυκτικός Φαλατάκης Μάκης και η ομάδα του είναι πάντα κοντά σας για να αναλάβουν την άμεση επισκευή των οικιακών αλλά και των επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών με συνέπεια και αξιοπιστία. 
 
 
 
 

 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
 
Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το ψυγείο, την κουζίνα, το πλυντήριο πιάτων, το πλυντήριο ρούχων ή το κλιματιστικό σας; Είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε άμεσα μια απόλυτα επαγγελματική εξυπηρέτηση...
 
Μάθετε Περισσότερα...
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
 
Εάν το κλιματιστικό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν λειτουργεί είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας...
 
Μάθετε Περισσότερα...