Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
Ψυκτικός | Service - Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Ηράκλειο Κρήτη
Η επιχείρησή μας “Φαλατάκης Μάκης” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, αναλαμβάνει την επισκευή - service και συντήρηση των κλιματιστικών σας άμεσα και υπεύθυνα σε πολύ προσιτές τιμές. 
 
Εάν το κλιματιστικό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν λειτουργεί είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 Έλλειψη ψυκτικού υγρού
 Ανεπαρκής συντήρηση
 Ηλεκτρική ανεπάρκεια
 Προβληματικοί αισθητήρες
 Κακή αποχέτευση συμπυκνωμάτων
 Κατεστραμμένη πλακέτα
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε κλιματιστικό ανεξαρτήτως μάρκας. 
 
 
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι μια σημαντική διαδικασία που εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη και αποφεύγονται οι περισσότερες βλάβες όπως: να κάνει θόρυβο, να στάζει νερά ή να έχει απώλεια ψυκτικού ρευστού (φρέον). Η συντήρηση πρέπει να γίνεται πάντα από έμπειρο ψυκτικό.
 
Με τη συντήρηση κερδίζετε: 
 Καθαρό και υγιεινό περιβάλλον 
 Καλύτερη απόδοση 
 25% οικονομία στην κατανάλωση 
 Διάρκεια στην εγγύηση 
 Μείωση θορύβου 
 
Η έμπειρη ομάδας μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την άριστη συντήρηση του κλιματιστικού σας. Πραγματοποιούμε αντιβακτηριδιακούς καθαρισμούς κλιματιστικών και σας προσφέρουμε ένα άψογο και υγιεινό αποτέλεσμα.
 
Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση του ψυκτικού μας και απευθυνθείτε σήμερα για το service, την επισκευή και τη συντήρηση του κλιματιστικού σας ανεξαρτήτως μάρκας.
 
 
 
Έχοντας ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, ο έμπειρο ψυκτικός Φαλατάκης Μάκης και η ομάδα του παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε πελάτη με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. 
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης και βρισκόμαστε
κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.